Autokoulu Pasila Rekry

Tietoa koronaviruksen (COVID-19) vaikutuksista palveluihimme

Viimeisin päivitys 26.10.2020

Arvoisa asiakas,

Autokoulu Pasila pyrkii kaikin keinoin pitämään huolta siitä, että asiointisi meillä on mahdollisimman turvallista ja työntekijämme voivat tulla turvallisin mielin töihin myös poikkeustilanteen aikana. Seuraamme tarkasti hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeistuksia koronavirukseen liittyen ja toimimme sekä ohjeistamme työntekijöitä toimimaan niiden mukaisesti.

Teoriatunnit toimivat normaalisti aikataulujen puitteissa. Olemme siirtäneet teoriaopetuksen painopistettä etäopetukseen ja suosittelemme tunneille osallistumista etäyhteyden kautta. Voimme ottaa myös luokkatilaamme muutaman osallistujan paikan päälle kunhan ihmisten välille jää riittävän suuri turvaväli (vähintään 1.5m).

Ajotunnit toimivat myös normaalisti tehostetulla hygienialla. Oppilaat ja opettajat ohjeistetaan pesemään kätensä lämpimällä vedellä ja saippualla ennen ja jälkeen ajotunteja. Opettajat desinfioivat auton hallintalaitteita joka ajotunnin väleissä. Desinfioitaviin kohteisiin kuuluu mm. ohjauspyörä, vaihdekeppi, käsijarru, vilkku- ja tuulilasinpyyhinviiksi, avain, ovenkahvat, turvavyön solki ja erilaiset käytetyt napit. Oppilaitamme rohkaistaan perumaan ajotunti mikäli itsellä tai lähipiirissä on flunssaoireita.

Kuljettajantutkintoon (teoria- ja ajokoe) pääsee ainakin tällä hetkellä täysin normaalisti.

Toimistomme palvelee sinua normaalisti. Kun asioit toimistolla, otathan huomioon yleiset ohjeistukset virustartuntojen riskin minimoimiseksi. Erityisesti hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta on näissä olosuhteissa suuri apu. Huolehdimme toimistomme hygieniasta tehostetuilla siivoustoimenpiteillä ja henkilöstön hygieniaohjeilla. Siivoamme sekä asiakkaidemme että henkilöstömme kaikkien kulkureittien kosketuspintoja tehostetusti, ja henkilöstömme on ohjeistettu noudattamaan tarkasti terveysviranomaisten antamia hygieniaohjeita.

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä asioidessa toimistolla, teoria- ja ajotunneilla. Ajovarma suosittelee kasvomaskin käyttöä myös kuljettajantutkinnossa.

Me Autokoulu Pasilassa teemme kaikkemme, jotta asiointisi meillä olisi mahdollisimman turvallista myös poikkeustilanteen aikana.

Terveisin,
Autokoulu Pasila